Najčešće postavljena
pitanja?

Pročitajte najčešće postavljana pitanja pre nego što pozovete našu komercijalu. U njima ćete pronaći odgovore na veliku većinu stvari vezanih za proizvode, porudžbinu, plaćanje i ugradnju...

Prvo kontaktirate nas kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije i izaberite vrstu stakla, roletni i posebnih zahteva koje imate - kako bi cena bila što preciznija. Posle toga izlazi naš majstor koji vrši tačno merenje i dobijate tačnu cenu. Nakon uplaćenog avansa, Vašu porudžbinu puštamo u proizvodnju. Po završenoj proizvodnji javljamo Vam se kako bi se dogovorili oko termina ugradnje proizvoda.
Vašu staru stolariju možete izvaditi sami, ili će to uraditi naši majstori. U slučaju da to rade naši majstori, vađenje se dodatno naplaćuje i okovi stare stolarije se seku kako bi se lakše izvadila - pa nije više za upotrebu.
Bavimo se samo ugradnjom PVC stolarije. Završni radovi koji su potrebni nakon ugradnje nisu u našoj nadležnosti. Možemo Vam preporučiti majstore koji Vam mogu odraditi molerske radove ili sami nađite majstora koji će Vam to uraditi. Cena završnih molerskih radova nije uračunata u cenu stolarije i ugradnje.
Nakon isteka garancije u slučaju problema naši majstori mogu izvršiti pregled i popravku stolarije. Materijal i usluga popravke sa naplaćuje.

Ako Vam treba pomoć ! Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanje ili Vam je potrebna pomoć oko naših usluga možete
da nas kontaktate i putem društvenih mreža.

images

Adresa:

Tatranska 58, Kovačica

JNA 140, Kovačica

Bul.Kralja Aleksandra 654/a, Beograd

Jovanke Radaković 39g, Beograd

Temerinski Put 13, Novi Sad

Dimitrija Tucovića 88, Niš

Beogradska 9, Zrenjanin